13η Λαμπαδηδρομία αιμοδοσίας στο Τσοτύλι στις 12-9-2015

2015-09-08 12:41
                                                Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
         Η «Φλόγα της Αγάπης» πλέον έχει γίνει θεσμός και έτσι φέτος θα διατρέξει  και πάλι ολόκληρη την Ελλάδα στα πλαίσια της 13ης Λαμπαδηδρομίας. Στη διαδρομή της αυτή θα περάσει και από την περιοχή μας.
Το Τσοτύλι θα ανάψει τη δική του φλόγα που θα φθάσει από την πόλη της Κοζάνης σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 19:30΄.
Η αρχική συγκέντρωση για την υποδοχή της φλόγας θα γίνει στον κόμβο Τσοτυλίου (είσοδο από Νεάπολη ) και ώρα 18:00΄, από όπου και η εκκίνηση με διαδρομή προς την Αγία Μαρίνα (στάση), συνεχίζουμε προς Άγιο Αθανάσιο (στάση),  προς παιδικό σταθμό (στάση), προς Δημοτικό Σχολείο (στάση), προς Κεντρική Πλατεία Μουριάς και καταλήγουμε στην κεντρική είσοδο του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας, ώρα 19:30΄.
Πανηγυρικά θα ανάψει ο βωμός από ομάδες που θα συμμετέχουν...
Με την άφιξη της φλόγας θα γίνει απαγγελία ποιημάτων αφιερωμένα στην αιμοδοσία από μαθητές των σχολείων….
Και  παρουσίαση  χορών από τα τοπικά χορευτικά..
Η παρουσία σας κατά την τελετή έναρξης θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τους Συλλόγους, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία σας και την υποστήριξή σας στο ιερό έργο που εμείς, οι τακτικοί Εθελοντές Αιμοδότες, σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο, επιτελούμε. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί η <φλογα της  αγαπης >να απλωθεί και να νικήσει την άγνοια, τον πόνο, την προκατάληψη και να φέρει την ελπίδα
Είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε όλους αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια.

                                                                                                                                 Με  τιμή
                                                                                                                       Τα  Δ.Σ  των  Συλλόγων